Най- добрите упражнения за топене на мазнините

Има различни упражнения, които помагат да се топят мазнините. Само си изберете къде да ги правите – навън или във фитнеса.

trupane-na-muskuli

Като говорим за жени, най- сложните зони, където се трупат мазнини са ханша, краката, корема. Разбира се, трябва да уточним, че тренировката за топене на мазнини трябва да е съчетана с балансирано хранене. Ако не го направите, изгорените мазнини бързо ще се възстановят.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

ВИДОВЕ УПРАЖНЕНИЯ

Първо, нека направим разграничение между аеробните и анаеробните упражнения. Това са двата вида упражнения, които можем да правим. Анаеробните упражнения са с висока интензивност и кратка продължителност, докато аеробните са с ниска и средна интензивност и продължителни. Обикновено, са застъпени и двата вида упражнения.

Примери:

– Аеробни: разходки, тичане
– Анаеробни: вдигане на тежести, коремни преси

ЗАГРЯВКА

Преди същинските упражнения задължително се прави загрявка, за да се подобриraztyagane кръвообращението и така да се премине към по- висока интензивност. Трябва да раздвижите всички стави. Не забравяйте и да се разтегнете преди упражненията. Ако започнете същинските упражнения без загрявката и разтягането, може да получите контузии, което ще провали плановете ви за отслабване.

ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИТЕ

Обикновено се препоръчва план с аеробни упражнения, за да свалите тегло, после се правят анаеробни упражнения, които ни правят по- силни.

Така тялото топи повече мазнини по- ефективно като ускорява метаболизма до следващия ден, когато пак ще тренирате. Разбира се, тези упражнения трябва да се правят под ръководството на треньор. Тялото първо обаче, трябва да се адаптира към натоварването, за което е необходимо известно време. Първо може да се правят повече интервали между упражненията.

Също така, не трябва да се концентрирате само върху един вид дейност. Комбинирайте различни упражнения.

Освен това, не трябва и да се вманиачавате по тренировките. Всяка спортен режим трябва да е съпроводена с добро хидратиране и правилно хранене. Човекът, който води застоял начин на живот, не може да приема същата храна като активния, който тренира редовно.

Важно е упражненията и спортът да станат част от начина ви на живот, за да можете да поддържате тялото си и след диетата за отслабване.

Фан бърнинг кардио у дома. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *