Съвети за красота след фитнес

Сред служебните задължения или ученето и семейството, е много трудно да си откраднем малко време и да отидем във фитнеса. А спортът е много важен не само, за да се поддържаме във форма, но и за да се отървем от стреса и нервите.

sled-fitnes

Ако времето ви притиска и нямате време да си направите пълен тоалет след тренировката, ето няколко съвета за красота, които можете да направите, преди да тръгнете за вкъщи.

Кърпички за лице
Мокрите кърпички за лице ще ви помогнат да почистите от потта и мръсотията не само лицето, но и цялото тяло. Ще са ви много полезни, ако нямате време за душ в залата.

Сух шампоан
Друг помощник, когато нямате време да се къпете в залата, е сухият шампоан. Така косата ви ще изглежда чиста и блестяща, без да се използва вода. Малко сух шампоан ще освежи чудесноsak косата ви, докато стигнете у дома.

Хидратиращ лосион
Тонизиращите лосиони от типа 3 в 1 са много подходящи. Ще ви спести време и място в чантата.

Сменете дрехите, с които сте тренирали
Носете в чантата си за тренировка цял комплект дрехи, включително бельо и чорапи. Едва ли ще искате да излезете със същите дрехи, с които сте се потили час във фитнеса.

Тези бързи съвети ще ви помогнат да изглеждате по- добре, когато излезете от фитнеса. Най- добре е ако имате време за душ в залата, но ако нямате, възползвайте се от тези идеи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *