Ето я тайната на Галин за стегнато дупе! СНИМКА + ВИДЕО:

Фолкаджията Галин работи усилено върху тялото си, за да е винаги във форма. Певецът тренира усилено във фитнеса, но спазва и строг хранителен режим.

Галин се храни по определен начин, за да има енергия после да вае мускули в залата. Фолк любимецът разкрия за първи път и какъв е специалният му режим:

Той се храни по седем пъти на ден. Набляга основно на протеините, за да прави все по- големи мускули. Закуската му включва специален шейк от един банан, пет белтъка и сто грама овесени ядки.

На вечеря задължително яде риба. А през деня яде …четири пъти конски кюфтета с ориз и две порции пуешко месо.

Съвсем скоро Галин ще се покаже в цялата си прелест – дибидюс, във видеото към новата си песен, която е в дует с колежката му Емануела. В един от кадрите се вижда как фолк певецът стои чисто гол, но в гръб, но прозорец. А стегнатото му дупе ще лъсне пред погледите на феновете.

През последната година Галин наблегна на правенето на мускули, въпреки че и преди това имаше хубава фигура. Дано само да не стане и с него същото, което се случи на колегата му Фики – след като спря да тренира, Стораро- младши рязко напълня, тъй като мускулите му се превърнаха в мазнини.

За имиджа на Галин обаче е важно да има вид на мачо, тъй като често търпи злостни коментари относно мъжествеността му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *