Как да махате по 500 калории дневно, за да отслабнете

Най- бързият начин да отслабнете е като намалите значително калориите, които приемате. Но с колко? Много е лесно: можете да отслабвате с половин килограм на седмица, ако махнете 500 калории дневно от храненето си. Така можете да свалите 5 кг за 5 седмици.

dieta-minus-500-kal

Ето лесни съвети как да отрежете 500 калории дневно:

1. Движете краката. Слабите ви приятелки сигурно са нервни момичета, които изгарят само 350 калории дневно като си движат краката, защото не могат да стоят на едно място.
2. Отдалечете се от ядките. Особено ако са в голяма купичка. Колкото по- голям е съда, в който ги сервирате, повече ще ядете, установили са учени. Ядките са полезни, но са и много калорични. В малки количества помагат за отслабването, но в големи водят до обратния резултат.
3. Не яжте пред телевизора. Така поемате с 288 калории повече. Хранете се на масата, а един час пред телевизора заменете с един час разходка. Така изгаряте 577 калории.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ЗАБРАНЕНО
ЗАБРАНЕНО

4. Ограничете подправките в салатата. Салатата ви може да е здравословно, но ако прекалите с овкусяването, няма да постигнете нищо.
5. Използвайте малки чинии. Яжте в по- малки чинии. Така ще ядете с 20 – 25% по- малко и ще си спестите 500 калории.
6. Бройте пържените картофи и бисквитите. Не яжте директно от плика с чипс, защото няма да усетите как сте го изпразнили. Пакет чипс съдържа 1260 калории. Яжте само до 15 броя чипс.
7. Сервирайте и седнете. Семейните хранения ни потикват да си сипваме допълнително. Затова сложете на масата само пълните чинии, а съдовете, в които са ястията, ги сложете на друго място.
8. Не облизвайте чинията. Оставете 25% от храната си в чинията.
9. Внимавайте със здравословното хранене. Не се отпускайте – не можете да сте сигурни колко е здравословно предложеното ви ястие. Внимавайте и с напитките – те също носят допълнителни калории.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *