Как да изразходваме повече калории всеки ден

Движението е здраве. Така че какъвто и начин да изберете, за да се раздвижвате, винаги ще ви е полезно за поддържането на фигурата ви и за да сте в добро здраве.

tichane-saveti

Когато искаме да отслабнем, да подобрим значително фигурата си, ни трябват такива упражнения, които да ни помагат да топим повече калории. Така ще получим отлични резултати за кратки срокове.

Нека разгледаме някои видове физически дейности, които ще ви помогнат да отслабнете!

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Тичане: Този спорт е един от най- бързите начини за изгаряне на калории и съответно на мазнини. Само с 30 минути тичане, можете да изразходите 450 калории.

Катерене: Половин час катерене изгаря не по- малко от 371 калории. Потърсете къде във вашия град можете да го практикувате.

pluvane

Плуване: Няма значение дали плувате в морето, басейн или езеро. Това е един от най- пълноценните видове спорт – изисква участието на цялото ни тяло и на всички мускули. За половин час можем да изразходим 360 калории.

Каране на колело: В зависимост от ритъма, който използваме, променяме броя на калориите, които изразходваме. Тъй като колелото е и един от начините на придвижване, можем да се възползваме от това.

Разбира се, не е задължително да спортуваме нещо, за да хабим калории. Когато почистваме къщата, ходим на пазар, работим в градината – все изразходваме енергия. Вие обаче трябва да прецените кой вариант е най- подходящия за вас.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *