Топ съвети за сваляне на 10 кг

otslabvane-motivatsiia

Ако сте си поставили за цел да отслабнете и да възстановите идеалното си тегло, нека разгледаме няколко практични съвета как да го постигнем.

Когато искаме да свалим тегло от порядъка на 10 кг, трябва да сме реалисти. Трябва от началото да ни е ясно, че резултатите няма да дойдат веднага и трябва да сме търпеливи.

1. Помощ. Добре е да се консултираме със специалист, за да се прецени кой режим на хранене е най- подходящият. Мотивацията е много важна, затова трябва да разчитаме и на най- близките си хора.
2. Внимателно с диетичните храни. Помагат да намалим общия прием на калории, но повечето от тях съдържат консерванти или добавена захар. Диетата ви не трябва да разчита основно на този тип храни.
3. Бъдете търпеливи. Не е най- доброто решение да сваляме 10 кг за рекордно кратки срокове. Тялото ни се нуждае от време за адаптация. В противен случай, ще се чувстваме изморени и с малко енергия. След диетата може да се появи и йо- йо ефект.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-podpravki
4. Избягвайте десертите. Ако искате да свалите 10 кг, избягвайте сладкото, дори и на закуска. Свикнете да ограничавате рафинираната захар, като я замествате с естествени подсладители.
5. Тренирайте. Това е задължително, ако искате да отслабнете. Движението и спортът не само ни помагат да отслабваме, но и да се чувстваме щастливи и заредени с енергия.
6. Риба на воля. Богата е на омега- 3 мазнини, но не е много калорична. Не я яжте пържена или панирана. Избирайте здравословни начини на приготвяне, като скара или на пара.
7. Избягвайте гладуването. Ако искате да свалите 10 кг, избягвайте гладуването. Не само че не помага за отслабването, но и засилва усещането за глад.
8. Здравословна храна в хладилника. Слагайте в хладилника си прясна храна, типична за сезона. Избягвайте консервите.
9. Избягвайте алкохола. Ако искате да отслабнете, избягвайте алкохола. Позволено е само чаша вино или бира. Внимавайте с коктейлите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *