Отслабнете като премахнете 500 калории дневно

В този период на годината, когато вече се стопля, започваме да се притесняваме за фигурата и теглото си. Много често в такива ситуации се спираме на диетите за бързо отслабване, но те обикновено не постигат необходимия ефект.

otslabvane-500-kalorii

Не са необходими много усилия, за да отслабнете и да се чувствате по- добре в тялото си, особено ако сте с положителна мисловна настройка и фокусирани върху постигането на целта.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

Като имаме предвид, че трябва само да сте решителни и постоянни в усилието. Придържането към строга диетична хранителна програма няма да е от ползва, а може и да влоши положението.

Като премахнете само 500 калории от дневния прием на храна, ще започнете да усещате разликата, а така ще сте още по- мотивирани да продължите да отслабвате. Например, акоotslabvane-hladilnik приемате по 3000 калории на ден, опитвайте се да приемате 2500, като ги намалявате постепенно.

Първо, извършете наблюдение, за да знаете какво ядете – кое можете да премахнете и кое – не. Сметнете колко калории горе- долу приемате на ден и се ограничавайте само до полезната храна, която ви носи наистина полезни вещества – витамини, протеини, минерали и пр. Всички храни, които съдържат „празни калории“ – захарни изделия, тестени изделия, мазни и пържени храни и пр, трябва да бъдат премахнати.

Наблегнете на плодове, зеленчуци, месо, обезмаслени млечни продукти, сложни въглехидрати и пр.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *