7 пречки за отслабването

Пребивате се във фитнеса и се храните супер балансирано, но стрелката на кантара не помръдва. Очевидно, че нещо не е както трябва, затова се замислете за навиците си.

navitsi-napalnyavane

1. Малко вода. За да функционира максимално добре, тялото има нужда от вода. Ако не е достатъчно, тялото не работи толкова ефективно и пак се трупа по бедрата. Студената вода е препоръчителна за отслабването. Тялото трябва да използва допълнителна енергия, за да я стопли до идеалната температура.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:
2. Дефицит на витамин Д. Когато няма в тялото достатъчно витамин Д, отслабването се забавя, а хормонът на глада се произвежда в по- големи количества. Приемате повече калории, а нямате много възможности да ги използвате. Посъветвайте се с лекаря си.
3. Само аеробни упражнения. Физическата активност е ключова за отслабването. Но ако се ограничите само до аеробни упражнения (като тичане или каране на колело), няма да можете да използвате всички мускули, за да ускорите метаболизма. Така че включете и упражнения за развиване на мускулатурата, освен аеробните.

ne-otslabva
4. Нощни атаки на хладилника. Ако искате да отслабнете, трябва да поддържате метаболизма си ангажиран, като един от начините е да хапвате по- често. Но има значение какво ядете, по колко и по кое време на денонощието. Ако огладнеете след вечеря, хапнете кисело мляко или някой плод. Но не тършувайте из хладилника посреднощ.
5. Без кофеин. Не е толкова лош. Всъщност, помага за топенето на мазнините. Чаша- две през деня ще са ви от полза. Но ако прекалите, ще станете тревожни, ще се разтреперите и ще страдате от безсъние.
6. Лоша почивка. Хората, които не си почиват достатъчно, напълняват по- лесно, от тези, които спят по 7- 8 часа. Дългото будуване ни кара да ядем повече. Намалява и ритъма на метаболизма.
7. Постоянен стрес. Ако стресът се е превърнал в начин на живот, със сигурност ви е трудно да отслабнете. Високите нива на стрес увеличават продукцията на кортизол и започваме да трупаме мазнини.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *