Кои плодове ускоряват метаболизма, за да отслабнем

Най- сигурният начин да отслабнете е като ускорите метаболизма си. Това може да стане чрез редовния прием на плодове, богати на антиоксиданти, които да изхвърлят излишните течности и токсини от тялото.

plodove-dieta

Грейпфрут. Помага срещу запек и срещу проблеми с отделителната система. Освен това съдържа антиоксидант, които помага на тялото да използва ефективно инсулина, като поддържа нивата на кръвната захар балансирани. Също така, помага за горенето на калории, препоръчва се при диетите за отслабване.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Ябълки. Не само ускорява метаболизма, но и пречиства черния дроб. Намалява нивата на холестерол и глюкоза в кръвта, благодарение на съдържанието на метионин и пептин. Подобрява паметта и предпазва от нервнодегенеративни болести. Ако изяждате по 3 ябълки дневно, си гарантирате отслабването.

Круши. Богати на витамини и фолиева киселина. Ускорява метаболизма и намалява високите нива на липиди в организма. Богата е на желязо.

citrusi

Цитруси. Богати на витамин С, който е силен антиоксидант. Помага за топенето на мазнините и поддържа метаболизма.

Люто. Три часа след като сте яли люто, метаболизмът ви може да се ускори до 25% , помагат за топенето на калории и подобряват освобождаването на ендорфини.

Пъпеш. Богат е на калий, който помага за ускоряването на метаболизма.

Киви. Много богат на витамини плод. Съдържа и много фибри. Едно киви дневно покрива нуждата от витамин С на дете и на възрастен.

Яжте плодовете отделно от другата храна. Така организмът ще ги усвоява още по- качествено. Разбира се, трябва да са съчетани с балансирано хранене.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *