7 плода полезни за отслабване

Заседналия начин на живот, редовният ни избор на храна, работата… Нищо от тези фактори не ни позволява да поддържаме здравословно тегло. Но плодовете са много подходящи. Разнообразието и свежестта им ни помагат да имаме по- стройно тяло. Кои плодове са най- подходящи за отслабване?

plodove-za-otslabvane-1

1. Ябълка. Този плод е много богат на фибра и беден на калории. Източник е на разнообразни витамини и минерали. Тези фактори я превръщат в отлична алтернатива за постигане на здравословно тегло. Така че, не пропускайте ден без ябълка.

2. Круша. Също много богата на фибра. Затова може да утоли глада ни за доста дълго време. Заради съдържанието на калий, консумацията на круши е препоръчително за балансиране нивата на холестерола и подобряване на сърдечно- съдовата система.

3. Банани. Богати са на фибра, калий, витамин В6. Освен това, може да ни поддържа сити за дълъг период от време.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

banani-dieta

4. Боровинки. Няма плод, който да съдържа повече антиоксиданти от боровинките. Това ги прави особено полезни за превенция на високо кръвно и затлъстяване. Освен това, боровинките помагат за топенето на мазнините.

5. Ягоди. Помага за производството на адипонектин и лептин, два хормона, които са много полезни за топенето на мазнини и активират метаболизма. Освен това ягодите съдържат противовъзпалителни ензими, които облекчават увредените тъкани.

6. Киви. Също много богати на фибра, витамини и минерали.

7. Праскови. Фибра, антиоксиданти и витамини: това е основното съдържание на прасковата. Това означава: добро храносмилане, отлично кръвообращение, ефективна работа на метаболизма и здравословно тегло.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *