7 храни, които ви пречат да отслабнете, без да подозирате

Когато започваме диета, първо спираме всички храни, от които се напълнява. Но понякога дори здравословните диети могат да ни разочароват, когато не постигнем желания резултат.

hrani-dieti

Защо се получава така, когато сме спрели храните, от които се напълнява, като шоколад и газирано? Оказва, че някои храни не са толкова здравословни и само пречат на диетата ни.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

7 ХРАНИ, КОИТО ПРОВАЛЯТ ДИЕТАТА НИ

1. Продукти без глутен. Всъщност, обратно на широко известното, диетите без глутен водят до напълняване. Когато производителите го махат от храната, го заместват с продукти като нишесте, мазнини и захар.

2. Кокосово масло. Още не е доказано дали наистина топи мазнините, също както и зехтина. Разликата е, че кокосовото масло съдържа наситени мазнини, които ни пречат да отслабнем.

3. Кисело мляко. Когато е натурално и е направено от мляко, наистина е здравословно и помага за отслабването. Ноne-otslabva-dieta обикновено изобщо не съдържа мляко, а нишесте, и е пълно з различни изкуствени добавки, захар и оцветители.

4. Суши. Суровата риба е здравословен продукт, но суши винаги се яде заедно с ориз и сосове. Рибата не е проблем, а останалите храни, които приемаме заедно с нея.

5. Шейкове. По заведенията обикновено са висококалорични и с много захар, а и не съдържат достатъчно фибри. Най- добре си ги приготвяйте у дома, с обезмаслено мляко, протеини на прах, семена, зеленчуци и плодове.

6. Сухи плодове. Здравословни са, стига да не съдържат допълнително захар и да не се тъпчем с тях.

7. Царевица. Много вкусна и здравословна е, но кочан царевица съдържа към 600 калории и може наистина да попречи на диетата ви за отслабване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *