6 стъпки за плосък корем

Когато имаме излишни килограми, една от най- критичните зони, където се трупат най- много мазнини, е коремът. Искате ли да имате плосък корем? Ето как да го постигнете:

plosak-korem-saveti

1 . Яжте плодове и зеленчуци. Ако искате да отслабнете, трябва да наблегнете на този вид храна. Богати са на полезни вещества, с малко калории са и ускоряват метаболизма.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

2 . Яжте протеини и пълнозърнести храни. Организмът изразходва много енергия, за да обработи протеините. Пълнозърнестите храни също са много здравословни. Хората, които редовно приемат пълнозърнеста храна, не трупат kinoaмазнини по корема.

3 . Хранете се по- често. Важно е не само какво и по колко ядем, но и кога. На всеки три часа трябва да си правите малки закуски, освен основните три хранения на ден. Така метаболизмът ви постоянно ще работи.

4 . Контролирайте порциите. Когато си сипвате по- малко храна, по- малко ще ядете.

5 . Движете се. Коремните преси не са единствените упражнения за отслабване в тази област. Вдигането на тежести също е много полезно. Други подходящи тренировки са ходене, тичане, каране на колело и кардио.

6. Не пийте алкохол. Доставя много „празни“ калории, които тялото не използва за нищо. Така се напълнява, особено в областта на корема.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *