5 начина да ускорим метаболизма от сутринта

otslabvane-topene-na-kalorii

Постоянно броите калории и се грижите за фигурата си. Но въпреки усилията ви, кантарът не отчита резултати. Не се отдавайте да самосъжаление. Заредете се с ентусиазъм и опитайте няколко начина за изгаряне на калории, които можете да включите в ежедневието си:

1. Щом станете, направете 20. Още преди дори да си измиете зъбите и да се изкъпете, направете 20 коремни преси, 20 лицеви упори и тичайте 20 минути. Тази кратка тренировка е чудесна стратегия за ускоряване на метаболизма и зареждане с енергия.

2. Яйца. Пригответе си яйца, както са ви най- вкусни. Храната е богата на протеини и позволява да имате по- добър контрол над апетита. Доказано е, че които яде протеини сутрин, отслабва по- лесно.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

yaitsa

3. Използвайте стълбите. Асансьорът няма да ви помогне да стопите мазнините. Но стълбите – ще ви помогнат! Така ще поддържате метаболизма си в отличен ритъм и ще ви помогне да изхабите калории.

4. Насладете се на вкусна салата. Вместо хамбургери или пържени картофи, изяжте една свежа салата. Така ще се заредите с полезни вещества. Но не й добавяйте никакви сосове.

5. Лягайте си рано. Не стойте пред телевизора или компютъра до малките часове на деня. Ранното лягане регулира телесното тегло.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *