Северна (викингска) диета: отслабнете здравословно

От северните страни идва диета, която се базира на зеленчуци, плодове, риба и пълнозърнести продукти. Те ще ви помогнат да отслабнете и да поддържате теглото си по лесен начин. Тази диета за отслабване известна като викингската или северната.

северна диета

Омръзнало ни е да слушаме, че няма по- добра диета от средиземноморската, за да си изградите здравословни навици на хранене. Но тя не е единствената. Северните страни ни представят диета за отслабване, която е също толкова здравословна.

Отървете се от мазнините и излишните килограми с „Диетин- Комплект“

Северната диета не е бърза, няма светкавично да свалите излишните килограми. Това ще стане по- бавно, но без йо-йо ефект, здравословно и балансирано. Теглото, което постигнете, ще можете да го задържите. Северната диета е нещо повече режим за отслабване – тя се превръща в начин на живот.

Чрез менюто й ще намалите лошия холестерол, ще се предпазите от атеросклероза, болести на артериите и високо кръвно.северна диета1

Северната диета се базира на домашно приготвената храна. Важно е да избирате продуктите, според сезона – тези които се намират на пазара.

В този режим се яде основно риба и морски храни. Избирайте биопродукти, за които е известно, че са домашно произведени.

Рибата и морските дарове са сърцето на викингския режим. Затова трябва да яде по 300 грама риба на седмица. Приготвяйте тази храна по различни начини, избягвайте пърженото.

Приема на зърнени храни като овес, пшеница, ориз също е много важно за тази диета за отслабване. Включете, също така, бобовите, подправките билки, ядките.

Промените в теглото не са светкавични. Но е доказано, че хората, които следват северната диета, отслабват повече от другите.

Рецепта за бяла риба. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/BjcvT516h50

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *