6 храни за диетата ви за отслабване

otslabvane-harakter

Хората, които искат да отслабнат, са наясно, че правилното хранене е изключително важно, за да постигнат успех. Балансираното хранене намалява индекса на телесната маса, но и поддържа баланса в теглото, така че да не напълняваме повече.

За да усвоите този здравословен навик обаче, трябва да сте много дисциплинирани. Предлагаме ви някои ключови за диетите за отслабване храни, които можете да включите по- активно в режима си.

1. Лимон. Това е една от най- лечебните храни. Богат е на витамин С, който помага за топенето на мазнините, тъй като участва в производството на хормона норадреналин, който разтваря мазнините. Добър начин да се възползваме от свойствата му е като разтворим сока в чаша с топла вода и го изпием на гладно. Така увеличаваме ритъма на метаболизма и подобряваме храносмилането.

2. Овес. Перфектната храна за отслабване, без да гладувате. Сложните въглехидрати ни осигуряват енергия, а фибрите подобряват храносмилането и потискат апетита. Включете в закуската си и плод, който да подсили метаболизма ви.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

djindjifil

3. Джинджифил. Богат е на антиоксиданти, които потискат действието на свободните радикали за оптимално действие на органите на тялото. Подобрява кръвообращението, като ускорява метаболизма и помага за елиминирането на калориите. Пийте чай от джинджифил 2- 3 пъти седмично.

4. Грейпфрут. Нискокалоричен, богат на вода и антиоксиданти. Помага за отслабването. Подобрява отговора на тялото към инсулина, хормонът, който влияе върху натрупването на мазнини. Може да ядете по половин грейпфрут преди всяко хранене.

5. Червен пипер. Съдържа веществото капсаицин, което увеличава производството на топлина в тялото за увеличаване на калорийния разход. Прави метаболизма по- ефективен. Помага срещу подуване.

6. Куркума. Куркуминът, който е активното вещество в куркумата, помага за действието на жлъчката, което е важно за топенето на мазнините.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *