Красьо Черния смени Магда с компаньонка

Магда

Скандалният плевенски лобист Красьо Черния, който върти на пръст половината държава, се остави да го извърти бившата му годеница – фолкпевицата Магда. Бургазлийката разобличила бизнесмена в изневяра с помощта на трима детективи, наети от самата нея да го следят.

Преди два дни се чу, че певицата е била шута на бизнесмена заради системните му изневери. Магда отдавна подозирала, че Красьо не си държи оная работа мирна, но се правела на сляпа.

В последните месеци обаче кръшканията на Черничкия станали явни, още повече, че „приятелки“ се присмивали на певицата каква рогоноска е. Ако се вярва на мълвата, мургавият плевенчанин неотдавна отправил Златка Райкова, манекенката Бориса Тютюнджиева и други от този калибър….

В началото на годината Магда наела детективска агенция, за да се убеди лично, че приказките на околните са истина. Три хрътки плъзнали по петите на Черния, а снимковият материал, който предоставили на клиентката си, едва не я докарал до припадък.

Красьо Черния

Детективите й разкрили, че годеникът й има 2 квартири, едната в близост до бул. „България“, а другата в един от кварталите под Витоша, в които се вихрели оргии с компаньонки.

„За хонорара на детективите Магда се е изръсила с почти 3000 лева, но пък поне получи доказателства, че Красьо чука половин София. Тя моментално напусна общия им апартамент и вече е на квартира“,  разкриват колежки на блондинката.

Черничкият обаче не я жалил дълго и набързо я сменил. В жилището му обзаведено за над 300 хил. лева с мебели от крокодилска кожа, се е нанесла прочута столична бръмчалка. По линия на новата си държанка Звезделина Иванова, печелила няколко нискобюджетни конкурса за красота. Столичните клюкари свързват новата Магда с двамата братя Маргини, с известен футболен шеф на столичен гранд, но списъкът е твърде дълъг…

Звезделина е продукт на пластична хирургия, като дори Гара Дембеле и Мара Отварачката не могат да я бият по джуки.

ВИЖ ВИДЕО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *