Преслава – бясна на папараците!

Преслава

Чалга певицата се била срамувала от разголените снимки, изтекли в Интернет, просто защото красавицата не одобрявала тялото си. Хитовата изпълнителка била изпитала същинско разочарование и ярост, засичайки полуголите си снимки по жълтите сайтове.

Да си припомним, че преди няколко дни в мрежата папараци бяха качили нейни полуголи снимки направени край басейн в пловдивското село Марково. Преслава, бягайки от жегите, се беше спотаила около басейна, отдавайки се на сладък лаф и игри с френдове. Обаче поп-фолк дивата едва ли е очаквала да бъде така брутално изловена от бдителните папараци. Като дори на един от фотосите Преси е заела супер провокативна стойка, изстисквайки водата от големите чашки на банския си костюм. Според свидетелите, едрогърдестата певица в

Преси

момента не могла да си намери място от ярост и дори издирвала под дърво и камък наглите папараци. Всичко това е само и единствено заради един комплекс, насаден й от ученическите години, а именно този че тя не харесвала тялото си. Преди години красивата чалгаджийка се славела с пухкавите си форми. Както се жалва самата тя, едно е да си ужким известен, а съвсем друго е да те преследват така. Все пак всеки има право на личен живот.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/lQluVOWE9Pw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *