Черната Златка ще става певица

Черната Златка

Неуморимата и многостранно развита Черна Златка щяла да става певица, издаде се самата тя пред телевизионни журналисти. Най-вероятно щяла да се насочи към R&B стила, защото само тази музика й доставяла истинска наслада.

Въпреки новите си мераци обаче, Златка Димитрова нямало да зарязва кариерата си на актриса, защото смятала, че в този бранш за нея има още много неразкрити хоризонти.

Почитателите на шантавата бургазлийка вече се чудят като каква да я възприемат. Тя беше плеймейтка, топлодел, танцьорка, водеща в телевизионно предаване и още куп други неща. Сега Злати е решена на всичко, за да запише поне една песен, която да завърти по дискотеките и непретенциозните радиостанции.

Черната Златка

Златка дъ Блак скромничи, като заявява,че искала да направи първата си песен единствено и само заради самата себе си. Според запознати с лукавия и нрав обаче, тя само хитрувала, за да бие отбой безболезнено, ако нещата се провалят.

„Въобще нямам мераци да се развивам на музикалното поприще. Просто през май ще е рожденият ми ден и ще си запиша парчето като подарък за празника” – откровеничи Златка. Тя добавя, че в момента най-много и се искало да действа като актриса, защото в тази насока имала много голямо поле за изяви. Тя се изфука, че вече се е снимала в два филма и очаква покани за още. Привидно скромно споделя, че не е учила актьорство, но занаятът й идвал отвътре.

За пластичната хирургия:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *