Митьо Крика безследно изчезнал! Нина Никол го издирва за развод!

Нина Никол и Митьо Крика
Митьо Крика изчезна безследно и направи опитът на Нина Никол за развод безуспешен.

Преди повече от година светската журналистка Нина Никол и съпругът й Митьо Крика се разделиха. Мускулестият мъжага замина за Англия без половинката си, което накара всички да се запитат дали това не е краят на любовта им.

След известно мълчание Нина Никол отвори уста и потвърди слуховете, че двамата са разделени. Тя допълни, че Крика живее в Англия с друга жена и е пожелал да сложи край на узаконената си връзка с блондинката.
Нина Никол пък явно бързо се преорентира в любовно отношение и започна романтична връзка с нов възлюбен. Наскоро те дори се насладиха на интимността си в Дубай. Нина Никол явно е на път да вземе решение за втори брак, тъй като светската хроникьорка ненадейно реши да сложи край на брака си с Крика.

Митьо Крика
Крика е сменил телефонните си номера и е неоткриваем!

След като обаче, не откри все още настоящият си съпруг Нина Никол обяви публично, че Крика е изчезнал. Журналистката каза, че Митьо е изтрил Фейсбук профила си и е сменил телефонните си номера. След като толкова дълго не предприе крачката да се разведе Нина Никол и сега удари на камък. Въпреки че издирването на Крика е безуспешно, явно устата блондинка няма да се спре по пътя към развода и реши да оповести това на всеослушание, надявайки се безследно изчезналият й съпруг да се появи.
По повод новата си връзка и тайнственият мъж до нея, Нина Никол коментира, че ще запази името му в тайна, а интимните пикантерии около любовта си ще остави за себе си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *