Сок за отслабване от ябълка, краставица и джинджифил

sok-krastavitsa

Соковете са наложиха като незаменими помощници в диетите за отслабване. Комбинацията от плодове, зеленчуци и още няколко вида съставки и смесването им в една единствена напитка, ни осигурява едновременен прием на много полезни вещества, които подобряват функционирането на метаболизма на тялото.

Сокът от ябълка, краставица и джинджифил е богат на антиоксиданти, витамини и минерали, които са в основата на всеки хранителен режим. За да имате по- ясна идея, нека разгледаме съставките по отделно.

Ябълка

Плодът съдържа много малко калории и мазнини, но е богат на фибри, витамини и минерали. Фибрите са изключително важни за отслабването, защото регулират отслабването и засищат за повече време. Помага при задържане на течностите и лошия холестерол.

Краставица

Съдържа много вода, което помага за активирането на метаболизма и изгарянето на повече калории. Съдържа много витамини, минерали и други полезни вещества.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

djindjifil

Джинджифил

Помага за отслабването и контрола на теглото по доста начини. Засища, подобрява храносмилането, прави мускулите на вътрешностите по- силни и подобрява чревната проводимост.

Съставки и начин на приготвяне:

– 1 зелена ябълка
– 1 краставица
– 1 лъжичка настърган джинджифил – 3 грама
– 1 чаша вода – 200 мл

Сложете всичко в блендера и разбийте.

ВНИМАНИЕ:

Джинджифилът не се препоръчва за хора с храносмилателни проблеми като: язва, гастрит, колит, болест на Крон.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *