Защо виното е позволено в диетите за отслабване?

vino-dieta

„Пиенето на алкохол по време на диета е лоша идея“, обикновено това си мислим. И отчасти сте прави. Разбира се, има различни видове алкохол, но в случаят с виното може да се направи изключение. Защо? Нека разгледаме научните факти:

1. Помага мастните клетки да се формират по- бавно. Консумацията на напитката се свързва с по- слабо развитие на мастните клетки. Това е нещо много важно за хората, които искат да отслабнат.
2. Ускорява метаболизма. Виното и диетата са свързани помежду си: тази напитка ускорява метаболизма. Когато консумираме вино, караме тялото ни да изгаря калории.
3. Увеличава телесната температура. Виното, като всеки вид алкохол, повишава телесната температура. А това води до изгаряне на калории. Когато пием вино умерено, помагат на тялото си да изгаря повече калории.

„ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

vino-otslabvane
4. Подобрява усвояването на храната. Алкохолът съдържа доста калории. Въпреки това, учените са доказали, че хората, които пият вино в умерено количество, подобряват усвояването на храната.
5. Намалява апетита. Умерената консумация на вино намалява апетита.

Важното е да отбележим отново, че във всички случаи говорим за умерена консумация на вино. 1 чаша за жените и 2 чаши за мъжете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *