Напълнява ли се, ако спрем цигарите

Страхът от напълняване е сред основните причини, поради които много хора не отказват цигарите. Има някои прости принципи, които ако прилагаме ежедневно, няма да позволят да компенсираме липсата на тютюн с храна.

spirane-na-cigari

КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ ЗДРАВОСЛОВНО ТЕГЛО КАТО СПРЕМ ЦИГАРИТЕ

Първо, не се опитвайте да правите всичко наведнъж. Пазенето на диета е трудно. Спирането на цигарите е трудно. Но не започвайте и двете едновременно, защото ще се провалите.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Спирането на цигарите трябва да е съпроводено с промени в навиците, особено по отношение на храненето. Може да направите нискокалорична диета няколко месеца след като не пушите вече и вече сте балансирали храненето си. Не трябва да забравяме, че 20% от пушачите, които са спрели цигарите, не напълняват изобщо, а 30% успяват успешно даpolezni-hrani-kosa отслабнат.

Задължително е да се храните по 3 пъти дневно. Така ще се чувствате сити през целия ден, като можете да включите и няколко малки закуски – плод, зеленчук, диетичен сандвич и пр.

В случаи на липса на енергия, предизвикана от недостатъчно хранене, гладът ще предизвика притеснение, тревожност, желание за нещо сладко, пушене на цигара. Затова времето между храненията не трябва да е много – не повече от 6 часа между тях.

Бавно хранене – усещането за ситост се появява след 20 минути. Затова изчаквайте 5 – 20 секунди между всяко хранене. Може да е досадно, но е ефикасно. Старайте винаги да сте последен, когато седнете на масата или се хранете в ритъма на най- бавно хранещия се човек на масата.

ТРЕНИРАЙТЕ, ЗА ДА НЕ НАПЪЛНЕЕТЕ

Започнете някакво физическо занимание, което ви харесва.

– Упражнения у дома. Можете да си изберете тренировка от огромния избор, който има в интернет за спорт в домашни условия. Ако имате статично колело у дома – още по- добре. Нямате оправдание да не правите упражнения у дома!
– Плуване. Този спорт ви помага да движите всички мускули, като щади ставите.
– Фитнес. Тази зали ви предлагат също много варианти, а освен това винаги има и инструктор, който да ви помогне.
– Спортни клубове. Предлагат различни стилове, от които можете да си избирате.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *