Как да влезем във форма за пролетта

Искате да отслабвате, без да се мъчите? Нека си припомним 5 прости правила, които можете веднага да включите в ежедневието си и да започнете да сваляте килограми.

oves-zakuska

По- лесно е отколкото си мислите. Не ви трябва да спазвате диети, да се мъчите във фитнеса, а още по- малко да се отчайвате при мисълта, че става все по- топло, а вие не можете да отслабнете. Тези правила ще ви помогнат да свалите няколко килограма, без изобщо да се усетите.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТЪТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! 

1 . Закусвайте овес сутрин. Тази зърнена култура ще ви кара да се чувствате сити до обяд. Затова овесът е най- подходящата закуска.

2 . Забравете за чувството за вина. Да се чувствате виновни, когато нарушите диетата, няма да ви помогне да отслабнете. Според учените, това е редовна практика сами да си саботираме диетата, за да се принудим да я оставим. Затова учените съветват да сме по- добри към себе си, дори когато ядем нещо, което не е много подходящо.

3 . Игнорирайте кантара. Цифрите постоянно се качват и падат, теглото се променя между храненията. Ако станете роби на кантара, накрая съвсем ще се отчаяте и няма да имате никакваkantar мотивация. По- добре се концентрирайте върху здравословните навици и начина си на живот.

4 . Не пийте калории. Близо 40% от калории, които приемаме, идват от напитките, като газирано и алкохол. Най- добре наблегнете на водата и чайовете.

5 . Избягвайте късните вечери. Хората, които вечерят към 22, 00 часа приемат 248 калории повече, отколкото тези, които го правят рано. Освен това не горят калориите, тъй като от масата отиват в леглото.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *