Как да премахнем мазнините от корема

Не пропускайте съветите за елиминиране на мазнините по корема!

plosak-korem

Концентрирай се върху цялото си тяло.
Не се фиксирайте върху това, което искате да промените. Грижете за цялото си тяло и правете това, което ще подобри цялостното ме състояние, а не само част от него.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – 100% природен продукт за отслабване и топене на мазнините! ВИЖ ТУК

Спете добре
Може да ви се струва шега ,но е така. Редица изследвания за доказали, че да се спи необходимия броя часове, помага на тялото да топи мазнините по корема и дори да отслабнете.

Правете аеробни упражнения
Потърсете упражнения от типа High intensive interval training ( HIIT ). Това е вид аеробна тренировка, в която се играе с интензивността на упражненията, комбинира се висока и ниска интензивност. Чрез тях ви трябва по малко време, за да изгорите калориите.

Хранете се добре
Витамини C, D, A, полезни мазнини и минерали трябва да присъстват в храната ви. Ако някое липсва или приемате plosak-korem-1празни калории, няма да имате достатъчно енергия, за да спортувате. Ако се чувствате добре, ще ви е по- лесно да отслабнете. Най- добрият вариант е да си набавяте всички витамини и минерали от храната, а не чрез добавки.

За да топи мазнините, тялото ви се нуждае от здравословни мазнини. Сред храните, които ги съдържат са авокадото, зехтина, сьомгата, фъстъченото масло и др.

Променете навиците си
Яжте малки порции.
Не се стресирайте.
Правете дейности, свързани с движение.
Яжте повече плодове и зеленчуци.
Забравете за бързата храна и консервите.
Не пийте алкохол.
Не пийте напитки със захар
Пийте чай – например зеленият, който помага за отслабването.

Пийте повече вода
Това е един от фундаменталните начини за намаляване на мазнините по корема. Това ще ви помогне а имате балансиран метаболизъм.

Най- добрите упражнения за коремна преса. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Vs8dQjfPimA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *