Как да отслабнете за седмица

Да отслабнете бързо и ефективно за седмица не е невъзможно. Чрез съветите ни можете да свалите 2- 3 кг за 7 дни, без да гладувате, без да блъскате във фитнеса и пр.

otslabvane-sled-30

ДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ ЗА СЕДМИЦА
Избягвайте да ядете бял ориз, бяла паста и изобщо бяло брашно. Те са прости въглехидрати, които ви доставят енергия, обаче ако не я изразходите, се превръща в мазнина. Не яжте сладкарски изделия, бисквити, бонбони и пр. Наблегнете на зеленчуците – спанак, броколи и карфиол, както и на бобовите култури и ядките. Не спирайте да ядете месо. Нека да е нетлъсто, порцията да е между 100- 150 грама, като наблегнете на пилешкото и рибата. Печете го на скара.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

БАЛАНСИРАНО ХРАНЕНЕ
За да отслабнете, не трябва да ядете по- малко, а да ядете по- добре. Не пропускайте хранене, не 5-factorna-dietaизбягвайте храни. Яжте поне по 4 пъти на ден, с поне една следобедна закуска. Намалете и порциите на храната. Така не само ще отслабнете, но и ще избегнете йо- йо ефекта.

ПИЙТЕ ПОВЕЧЕ ВОДА
Правилното хидратиране е важно за отслабването. Избягвайте газираното и алкохола, ако тренирате, не пийте енергийни напитки. Така ще премахнете 100 калории от храненето си. Водата ще пречисти организма ви, ще премахне излишните течности .

ПРАВЕТЕ КАРДИОУПРАЖНЕНИЯ
Така ще подсилите диетата. Сред упражненията за отслабване и топене на мазнини, най- подходящи са аеробните и кардио упражненията. С 30 минути упражнения на ден, ще изгорите 200- 300 калории и ще подобрите работата на сърцето.

СПЕТЕ ПОВЕЧЕ И ПО- ДОБРЕ
Да, възможно е да топите мазнини, докато спите. Добрата почивка подобрява метаболизма ни, позволява по- качественото топене на мазнините и тонизиране на мускулите. Спортът подобрява съня ви.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *