7 причини, които ви пречат да отслабнете

Не можете да отслабнете, въпреки всичките си опити? Ето 7 причини, които може би ви пречат да го постигнете:

otslabvane-saveti

1. Ако не се наспивате добре или не спите достатъчно, хормоните на глада се объркват, увеличава се продукцията на хормона, който буди апетита и изисква от мозъка храна, при това в по- големи количества. Трябва да почивате поне 8 часа дневно, защото тялото регулира метаболизма и се нуждае от време за изпълнение на различни функции, които се изпълняват, само докато спим.

2. Високият прием на захари увеличава калориите в тялото и забавя метаболизма. Това води до натрупване на мазнини и захари, които увеличават теглото ни. В много храни тези захари остават скрити и дори не предполагаме, че ги поемаме, така че трябва да четем внимателно етикетите.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

3. Ясно е, че калориите са най- отговорни за затлъстяването или напълняването. Но трябва да установим баланс между консумацията на калории и хранителни вещества. Не премахвайте автоматично калории от диетата си, защото така може да лишите тялото си и от важни вещества.

4. Заседналия начин на живот и липсата на физическа активност могат да доведат до увеличаване на теглото, наднормено тегло и затлъстяване. Извършвайте поне 30 минути физическа дейност дневно, без значение каква.

otslabvane-plodove

5. Лошото хранене пречи на свалянето на килограмите. Заседналият начин на живот и бързата храна са най- лошият враг за хората, които искат да имат стройна фигура. Доброто хранене гарантира здраве, хубав начин на живот и поддържане да перфектно тегло.

6. Забавянето в отслабването може да се дължи на промяна в хормоните. Много често хормоните са причина за това да имаме проблеми със свалянето на килограмите.

7. Друга причина може да е, че не приемате достатъчно мастни киселини чрез храненето си. Всички знаем, че за да отслабнем, трябва да спрем мазнините. Но тук се допуска грешката да се изключват дори полезните мазнини като мастните киселини. Те се съдържат в рибата, семената, орехите, лененото семе.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *