Ползите от ходенето на фитнес

Може да нямате време или пари, за да ходите на фитнес. Ако обаче това не е вашия случай, нека разгледаме кои са положителните страни на ходенето на фитнес.

fitnes

5 . Има разнообразие. Въпреки че у дома можем да направим доста упражнения или да отидем да тичаме, да караме колело, да се разхождаме, възможностите ни все пак са ограничени. Във фитнеса има голямо разнообразие – от лентата до статичното колело, вдигане на тежести, и пр. Няма как бързо да се отегчим.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

4 . Професионална помощ. Ако имаме съмнение, болка, нещо ни притеснява, винаги можем да се консултираме сfitnes-polzi професионалист. В някои фитнес зали дори има специалисти по хранене, или пък самите треньори знаят, каква диета да спазваме и какъв план може да се изработи, за да отслабнем.

3 . Създаваме полезен навик. Когато платят за един месец, дори да не им се ходи винаги, повечето хора се задължават да го направят. Така свикваме с тренировките, което ни гарантира отслабване и по- здравословен живот.

2 . Не се разсейваме. Когато сме на място, което е специално предназначено за трениране, отделяме 100% от вниманието и енергията си да тренираме. Ако сме у дома, все има какво да ни разсейва – телевизията, телефона, детето и пр, докато в залата сме напълно концентрирани върху това, което правим.

1 . Общуваме с хора. До този момент разгледахме плюсовете от физическа гледна точка. Освен че се чувстваме добре физически, спортът ни кара да се чувстваме по- добре емоционално. Ако тичаме сами или правим упражнения у дома, нямаме възможност да излезем и да се запознаем с нови хора. Може да ви се стори странно, но могат да се завържат много добри приятелства във фитнеса.

Уличен фитнес за начинаещи. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/MW3epf_nZ0E

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *