10 навика, които водят до целулит

Целулита е враг на всички жени, но можем да го победим! Въпреки че има наследствени фактори, които влияят върху появата на целулита, лошите навици със сигурност ви го гарантират. Ето 10 навика, които причиняват портокалова кожа.

celulit-saveti

10. Пиете малко вода. Помага за изхвърлянето на токсините, които образуват целулита. Пийте поне 8 чаши дневно, за да ги гарантирате връщането на красивата кожа, а и за да сте здрави и хидратирани. Водата дава кислород на кожата и подобрява външния й вид: става стегната, гладка, а целулита лека полека изчезва.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

9. Пушене. Това е директна причина, която води до целулит. Качеството на кръвообращението се влошава заради никотина и засега количеството кръв, което достига до кожата. Намалява еластичността й и така се появява целулит.

8. Ядете джънк фууд. Ако ядете сладки неща, солени, мазни и обработвани, трябва да промените хранителните си навици.

7. Пиете алкохол. Прекаляването с алкохола причинява целулит, тъй като увеличава мастните киселини и токсините, които се трупат в зоните на бедрата, корема, краката и ръцете. Освен това дехидратира кожата.

6. Застоял начин на живот. Ако не се движите, със сигурност ще ви се появи целулит. Старайте се да се движитеzasedql-jivot редовно. Ако нямате време за спорт или фитнес, поне се движете пеша, отделяйте време за разходки и пр.

5 . Прием на някои лекарства. Дируетици, лекарства за сън, за някои алергии, някои контрацептиви могат да ви обезводняват и да намалят кръвообращението, което води до поява на целулит.

4 . Строга диета. Когато е много строга диетата ви, заради недостига на хранителни вещества, тялото започва да се храни от мускулите и старае да трупа мазнини, което води до целулит.

3. Носите тесни дрехи. Такива дрехи пречат на кръвообращението и допринасят за появата на целулит.

2. Стрес. Ако сте много стресирани на работното място, трябва да намерите начин да релаксирате.

1 . Ядете малко плодове и зеленчуци. Фибрата в тези храни пречи на образуването на целулит. Предпазва от запек и подобряват циркулацията на кръвта в краката.

Упражнения срещу целулит. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/TeHSOuEW8l0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *