3 начина да се справим с целулита

Целулитът е проблем, който засяга по- голямата част от жените по света. 95% от жените във всички възрасти, типове тяло и тегло имат целулит. При някои се забелязва повече, при други – не чак толкова. Целулитът е неравности по кожата, причинени от комбинацията на мазнини, вода и шлаки, които тялото не е изхвърлило. Появява се най- често в зоните на бедрата, дупето, корема и ръцете.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК

celulit-saveti

Някои от основните причинители на целулита са – храненето, хормонални промени, физическа дейност, кръвообращение и пр. Предлагаме ви 3 ефективни начина, за да се избавите от т. нар. портокалова кожа:

1. ХРАНЕНЕ. Токсините в тялото са основният фактор за образуване на целулита. Затова избягвайте рафинирана захар, наситени мазнини, рафинирани и обработвани продукти. Намалете и приема на сол, тъй като потиква организма ви да задържа вода.

Наблегнете на храните, богати на фибри, за да премахнете целулита. Витамините Е и С също помага срещу него. Също така храни, богати на омега- 3 мазнини, гинко билобата и соевияcelulit-hrana лецитин ще ви помогнат като ускорят метаболизма и подобрят кръвообращението.

2 . УПРАЖНЕНИЯ СРЕЩУ ЦЕЛУЛИТ. Комбинирайте кардио, тежести и упражнения за разтягане, за да получите най- добрия резултат срещу целулита. Може да включите различни неща като йога, плуване, каране на колело. С такива упражнения се тонизирате и отслабвате. Също така има и упражнения, които засягат определени зони, където има целулит.

3 . МАСАЖИ И ПРОДУКТИ СРЕЩУ ЦЕЛУЛИТ. Много важна част от битката срещу целулита. Масажите подобряват кръвообращението. Антицелулитните продукти подобряват също кръвообращението, възстановяват клетките на кожата и тъканите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *