4 начина водата да ни помогне срещу целулита

celulit-dieta

Целулитът е досада за всяка жена, освен това не е естетически приятна гледка. Водата обаче може много да ни помогне, за да се справим с проблема. Ето няколко начина са справяне с целулита като използвате вода:

ПИЙТЕ МНОГО ВОДА

Помага за елиминирането на токсините, които се намират в мазните слоеве на кожата и правят целулита по- видим. Решението е да пиете между 8 и 10 чаши на ден, така че да сте хидратирани, а и да не се забелязват депата на целулита.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОРБИЧКИ С ЛЕД

Друг начин да се справите с целулита е като използвате лед. Слагайте торбички с лед в зоната около шията или на плешките. Така ще помогнете на тялото ви да свали килограми, което ще помогне и срещу целулита. Може да слагате торбичките и директно върху зоните с целулита, но не ги дръжте прекалено дълго време.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

led

ТЕРМОГЕНЕЗА

Влезте във вана със студена вода за 30 минути. Така мазнината, която образува целулита, ще изчезне. По- бързият вариант е да измийте проблемните зони със студена вода в продължение на 15- 20 минути. Използвайте подвижен душ за по- лесно.

ХИДРОТЕРАПИЯ

Чудесен начин водата да помогне срещу целулита. Характеризира се с топли и студени бани. Подобна е на термогенезата, но се състои в редуване на топла и студена вода.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *