Как да сме перфектни през лятото

koja-griji

Вече е време да приготвим фигурата си за лятото, ако все още не сме го направили. За да не се комплексираме, когато се съблечем на плажа, е важно да спазваме някои ценни съвети.

Първо, трябва да ревизираме начина си на хранене. Трябва да премахнем вредните и калорични храни и да наблегнем на полезните за красива фигура. Така ще задържим постигнатите резултати за повече време.

Диетата ни обаче трябва да се съчетае и с физическа подготовка. Също така, трябва да вземем мерки и за кожата си, като я подготвим за излагане на слънце. Хидратиране, пречистване и ексфолиране са ключовите думи за стегнати и красиви тяло и кожа.

Как да стегнем тялото

Започнете диетата и тренировката поне един месец преди отпуската си. През тези седмици освен че трябва да се храним здравословно, трябва да изхвърлим токсините от тялото си.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

celulit-more

Можем да включим някои видове чай, за да изхвърлим излишните течности. Те са много важни за постигане на плосък корем. Можем да ги съчетаем със стягащи масажи, които са полезни и срещу целулит. Да не забравяме и соковете, най- вече зелените, които ни помагат за сваляне на излишните килограми.

Включете и антицелулитни продукти за най- критичните зони. Не на последно място, пийте достатъчно вода и яжте повече плодове и зеленчуци.

Как да приготвим кожата си

Много е важно да я ексфолираме редовно. Можем да наблегнем на оранжевите храни, като моркови, кайсии, тъй като са богати на каротен. Не забравяйте винаги да използвате предпазно средство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *