Ето няколко фактори, които провалят диетата ви за отслабване

dieta-greshki

Когато започнем диета за отслабване, в първите дни виждаме много добри резултати, но с минаването на времето, въпреки че ни остава още малко, за да достигнем идеалното си тегло, започваме да качваме отново.

Нека проверим защо диетата ви се проваля, въпреки множеството ви опити?

Опитите ни за диета обикновено се провалят заради рафинираните храни с изкуствени подсладители, които не съдържат необходимите хранителни вещества, но пък са много калорични.

Стресът също влияе негативно върху опитите ни за отслабване, тъй като това състояние изтощава повечето ни витамини и минерали, необходими за правилното функциониране на организма. Много от токсините, които се съдържат в околната среда, се активират в тялото ни заради стреса и провалят всеки опит за отслабване.

„ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

dieta-mania

Друг фактор, който може да провали диетата ви, е приемът на някои видове лекарства. Обикновено това са лекарства при проблемен холестерол или кортикостероиди и пр.

Какво да направим, за да има резултати от диетата за отслабване?

За да е успешна диетата ви, ето няколко полезни съвета:

-Храненето ви винаги трябва да съдържа плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, червено и бяло месо, избягвайте рафинираните храни. Не забравяйте млечни продукти, за да осигурите на организма си необходимия калций за костите си.

-Избягвайте да се излагате на токсини за дълго време. Това може да е трудно, но може да си спестите токсините от мръсотията в града, като си правите разходки в парка. Домът ви винаги трябва да е добре проветрен.

-Контролирайте стреса, като спортувате, правите си разходки, занимавате се с някоя хоби. Спортувайте 4- 5 пъти седмично.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *