Диетата „Саут Бийч“

Когато говорим за диети за отслабване, една от най- известните е „Саут Бийч“ , която съществува от 90- те години и е създадена от д-р Артър Агатстън, директор на важна болница в Маями Бийч, Флорида. Известният медик от години работил по нов план за отслабване, на базата на собствения си опит, натрупан от практиката му.

saut-biich

Тъй като специалността на д-р Агатстън е кардиолог, той създава начин на хранене, който е здравословен за сърцето. Но нека разгледаме по- подробно диетата „Саут Бийч“:

КАКВО Е ДИЕТАТА „САУТ БИЙЧ“?

Хранителният режим обединява различни методи, които да повлияят заедно върху отслабването. Понякога я сравняват с диетата на д-р Аткинс, тъй като си приличат по отношение на въглехидратите. И двете се разделят на етапи и фази. Въпреки това, са различни начини на хранене.

Агатстън провежда проучване от 12 седмици, в което намалява теглото на поне 40 души с наднормено тегло.

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ В ДИЕТАТА „САУТ БИЙЧ“

Нека разгледаме правилата на хранителния режим:

1 . Диетата „Саут Бийч“ се базира на здравословното хранене с протеини и полезни мазнини, като не се ядат вредни заdieta-saut-biich здравето храни.

2 . В тази диета е нормално и препоръчително да ядете от позволените храни, докато се заситите. Целта е да не се съсредоточавате върху порциите.

3 . Първите 2 седмици от диетата „Саут Бийч“ се наричат фаза 1. Това е най- строгата фаза, тъй като се позволява по- малко количество от позволените храни, отколкото във фаза 2 .

4 . Във фаза 1 не се яде хляб, паста, ориз, картофи, не се пие алкохол. Позволени са зеленчуци, салати, риба, месо, яйца.

5 . Диетата позволява 6 хранения на ден. 3 основни хранения, 2 сандвича и десерт.

6 . Фаза 2 е доста по- лесна, тъй като е по- гъвкава. А целта на фаза 3 е да се задържат постигнатите резултати.

Упражнения към диетата „Саут Бийч“. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/VbWgaesviZg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *