Най- бързите и ефективни диети за отслабване

Да свалим няколко килограма е мечтата на всяка жена. Но как да го направим? Има много варианти. Ние сме избрали за вас най- бързите и ефективни диети, които могат да ви помогнат. Разбира се, не трябва да се злоупотребява с тях, както и с времето за провеждането им.

За качествено отслабване – топ- продуктът „Диетин- комплект“. ВИЖ ТУК

диети

Диета със сурови храни. Според този хранителен план, трябва храната да се яде сурова, защото тогава е най- богата на витамини и минерали. По- малко калорични са и много засищат.

Диета със зелева супа. Състои се в това да ядете 7 дни само зелева супа. Хора, които са се подлагали на диетата, диети1твърдят, че успели да отслабнат с 4-5 кг. Тук обаче има сериозна опасност от йо- йо ефект.

Диета Аткинс. Режимът, създаден от доктор Робърт Аткинс, се базира на намаления прием на въглехидрати. Провежда се в 4 фази. Докато я правите, трябва да взимате допълнително витамини и минерали, както и да спортувате.

Диета Детокс. Една от най- ефективните кратки диети. Както показва името, означава, че пречиства тялото от токсините. Рафинираните и обработени храни се заместват с органични. Приоритетно е приема на витамини, антиоксиданти и храни, богати на фибри и вода.

Преди да се подложите на такива строги диети обаче, трябва да сте в добро физическо и психическо здраве. Ако имате притеснения, можете да се консултирате с лекар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *