Мария сключи брак с Християн Гущеров – снимки!

mariya-gusterov-brak
Мария и Християн Гущеров излизат от Гражданското

Мария вече официално е съпруга на Християн Гущеров. Двойката сключи граждански брак на 13 януари, когато е й рождения ден на фолк певицата. Църковната венчавка и големият купон обаче са насрочени за 17 януари, събота.

Кумове на новото семейство са бащата на Християн- Добромир, и съпругата му Диана. Църковният брак ще се състои в храм- паметника „Александър Невски“. След това младоженците и гостите им ще се забавляват в „Шератон“. Говори се, че Васил Найденов ще изпее няколко песни на партито.

mariya-gushterov-svatva

Мария разкрива, че роклята й няма да е пищна, а по- скоро практична, но все пак елегантна. Шаферка, разбира се, ще е дъщеря й Марая. Певицата споделя, че Християн се държи много добре с нея и я възприема като свое дете. Малката Марая също много го обича.

Мария и Марая празнуват сватбата

Мара Отварачката и Християн Гущеров са заедно от три години, но певицата получи предложение за брак едва преди няколко месеца. Певицата има един развод зад гърба си – с бизнесмена Митко Андонов, който е бащата на малката Марая. За Християн Гущеров това е първи брак.

Мария. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/C_jVUTRPKx8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *