Какъв ВИП е Цуни? Вижте с какво е известен:

Цуни маникюрТака нареченият бизнесмен Цуни все повече учудва зрителите какво прави във ВИП Брадър.

Никой не знае какъв е бизнесът му, освен че е син на баща си, който наистина е крупен земеделец. От време на време синчето подхвърля думички като трактор, комбайн, бала сено, колкото да се разбере, че не е съвсем бос по асфалта.

В къщата Цуни просто присъства. Той не се замесва в скандали, защото всяка жена е негова потенциална бройка, а в разговорите повече мълчи, защото просто не знае какво да каже. Не е надарен с дар слово, няма бърза мисъл и играе ролята на мебел.

Доскоро той беше известен като любовника на Преслава, но Емануела разбули тайната и се оказа, че само се е отърквал около фолкаджийката, за да се огрее в нейната слава и ако му потръгне, да я свали. Дори се самопоканил на екскурзия в Дубай, където тя отишла с приятелки, а той им светел и им кавалерствал, докато медиите гърмяли, че се е усамотил в любовно гнездо само с Преслава.

В Брадъра Цуни се прехвърли на Мария и се превърна в нейна сянка. Самоназначи се за телохранител и тръгна по петите й винаги да й е под ръка и дано тя го забележи. Отварачката го отразяваше само с едно око, колкото да помпа самочувствието си. За нея той е човек извън таргета за специални връзки, тъй като няма имение с охрана и неизчерпаема банкова сметка да издържа щерка й и самата нея. Така че го мина като малка гара.

Цуни МарияВ момента той е в безтегловност и единствената мома, която остана в Къщата е Мегз, а тя пък изобщо не му обръща внимание.

Той така си живее. Като пчеличка. Прехвърча от цвят на цвят и става известен с измислените си връзки, жените са пътят към успеха му. Търси си богати и красиви, каза Еманеула, а самият Цуни призна, че в дискотеките дамите светели с фенерчета, ако искат да бъдат избрани от него. Явно или са слаби фенерчетата им, или празни банковите им сметки, защото в момента се води напълно необвързан.

Той позира пред камерите, дуе мускули  и чака някоя отвън да го хареса, но се оказва, че дори зрителите не искат да го гледат и рейтингът му е един от най-ниските в шоуто.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *