Мара Отварачката спира да пее! Не подхождало на милионерша!

Мария с дъщеря си Марая

  Мара Отварачката е на път да загърби фолк кариерата си и да се посвети на семейството си. След дълга вътрешна борба певицата с устни като вагина преценила, че е по-добре да сведе до минимум участията си в нощни заведения, за да е близо до дъщеря си Марая.

Изпълнителката на „Мръсни помисли изпитвала вина към детето си, което е плод на любовта й с първия й съпруг Димитър Андонов. Тя не искала повече да се дели от щерка си заради концерти и участия.

За да намали певческите ангажименти, Мария нарочно увеличила тарифата си.

С Християн Гущеров

Занапред тя предимно ще записва песни и ще снима скъпарски клипове.

„Не ходя по участия, защото това е лично мой избор. Направила съм хонорара си по-висок, тъй като чувствам, че имам нужда да съм повече време с Хриси и Марая“, признава Мара в интервю. Пак там подчертава, че любовникът й Христиан Гущеров не й е повлиял по никакъв начин да зареже сценичните си изяви.

Нещо повече – подкрепял я, когато трябвало да поема ангажименти, и дори я отменял в грижите към дъщеря й.

Но вота което се получавало е, че – Християн и Марая сядали да вечерят, а тя излизала за участие. Когато се прибирала рано сутрин, любимият й излизал в 9 часа за работа. Марая пък отивала на детска градина. Мария не желае повече това да се случва. Зарекла в бъдеще да е много по-добра майка.

Решена е да осигури на малката си щерка отлични шансове в живота. „Подготвям я за обучение в чужбина“, обяснява изпълнителката.

Още когато Марая станала на две години, Отварачката я записала в международен детски център.

В резултат на това сега девойчето вече говори свободно английски.

Междувременно конкуренцията на Мара злорадства за решението на миньонката да сложи край на участията си по заведения. Някои дори са убедени, че Отварачката се е принудила да предприеме този ход, защото така или иначе никой не я канел за рецитали и кариерата й залязвала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Мара Отварачката спира да пее! Не подхождало на милионерша!"

  1. Паскал   06.09.2012 at 19:11

    Много хейтърско писане… просто ме изгубихте от първия абзац

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *