Гардове пазят Слави в мола

Слави Трифонов

Водещият Слави Трифонов обикаля София като вълк – единак, след като отношенията му с танцьорката Мартина Огнянова охладняха.

Дългия тотално се изолирал от обкръжението си и избягвал повечето от познатите си. Съботите и неделите му ставали все по-скучни, дълги и тягостни. Дългия много държи да го пазят от народната любов. Такава обаче не бе заявена от клиентите на мола.

„Що за звездомания, защо парадира с тази охрана? Не вижда ли, че никой не му обръща внимание“, коментираха минувачи.

Слави Трифонов

След като нищо в бутиците не му хвана окото, Трифонов се отби да напазарува в хранителния магазин на търговския център. Избра си едно-две неща, които пъхна в найлонова торбичка.

После с посърнала физиономия шоуменът реши да се отбие за няколко часа в киното. Трифонов обаче стана жертва на лошото си настроение. Дългучът няколко минути оглежда киноафиша, но филмите не покриха високите му изисквания за големия екран.

Водещият се помота и се отправи към асансьора, за да слезе в паркинга.


ВИЖ ВИДЕО:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Гардове пазят Слави в мола"

  1. Богиня Йорданова   28.02.2012 at 10:57

    Слави е пич ! Каквото и да пишете,както и да го иронизирате,той си остава първият и единственият!Много ясно,че е човек и нищо човешко не му е чуждо!Защото зад суровата външност се крие Човек!Имам честта да го познавам само от телевизионния екран.Шоуто е прекрасно , защото всички участници в него са прекрасни!Много пъти в различни ситуаций,секунди преди това аз знам Слави как ще реагира и какво ще каже.А аз съм много емоционален и добър човек.Следователно Слави е емоционален,добър и успял в професионално отношение мъж.От сърце му желая до него да застане момиче,което да го разбира и подкрепя във всичко!

    Отговор
  2. Богиня Йорданова   28.02.2012 at 11:14

    Бих искала да допълня,по повод това че ходи с гардове на обществени места-нормално,предвид престъпността в милата ни България!Но и това ,че преди известно време,една вечер , в едно столично кино е бил сам.Случайно на касата се е запознал с моя син и неговата приятелка.Изгледали са филма заедно.Разделили се ,като добри познати!Децата ми,бяха много очаровани от него и много радостни от факта ,че Слави ги е удостоил с внимание.И с риск вече да Ви стана досадна,пак ще кажа-Слави винаги е бил и си остава пич!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *