Слави залюби две мадами наведнъж

Слави Трифонов

Вече няма и грам съмнение, че Слави напълно заряза танцьорката Мартина. Докато тя си стои вкъщи и проветрява стаите, бдителни засякоха Дългия да пирува в компанията на цели две мадами. В този случай шоуменът заложил на класическата комбинация за шведска тройка, избирайки разнообразие от брюнетка и блондинка.

Според свидетели на фиаското, за Мартина все пак имало едно успокоение и то е, че и двете гърли силно наподобявавли самата нея. Само дето русата била с доста по-голям бюст. Именно на нея започнал да се слага най-много гологлавият шоумен. Това даде повод да започнат приказки, че чернокоската е призована единствено за разнообразие, тъй като Трифонов напоследък съвсем не можел да се отпусне със стандартни забавления.

Преди Слави и нежният антураж да влезат в заведението, личната му охрана щателно проверила ресторанта. Накарали управителя да отдели четири сепарета, както и да следи никой да не използва мобилния си телефон в близост до мястото. Последната заръка била необходима, защото Дългия наскоро развил фобия, че го подслушват, а не искал да бъде заснет от любопитни очевидци. Щом изискванията за сигуронст били изпълнени, триото връхлетяло в гостилницата.

Балерините на Слави

Така и не станало ясно обаче какво точно е консумирала звездната тройка. Келнерите носели блюдо след блюдо за знаменитите гости, но чиниите били умишлено покрити. Сигурно е само едно, че Слави и дамите му не близнали и капка алкохол, като през цялото време се наливали само с минерална вода. Според приближени до тв водещия, причина за това била лекарска забрана, която го принуждава да пази строга диета.

Въпреки че запазили главите си бистри, явно градусът се вдигнал и без да са необходими допълнителни стимуланти. В един момент Слави се изпуснал, като на висок глас се обърнал към русата мацка с репликата да не се дърпа, защото щял да я прави звезда. Това съвсем отпуснало блондинката и след картко време тримата напуснали ресторанта, за да изчезнат в неизвестна посока.

Слави изгорял от любов:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *