Азис стана пънкар

Азис стана пънкар

Фолк идолът Азис стана пънкар и отсече, че никога повече няма да се носи като „дебела повлекана”. Според свои близки приятели, шоуменът дотолкова се възгордял от новия си вид и стил на поведение, че окачествил по-скромните си чалга колеги като обикновени „чичковци”.  

„Аз нямам никаква вина, че другите се носят като чичковци и с нищо не се отличават от простолюдието. Сега дори и западните таблоиди започнаха да ме наричат „принцеса на рока”  – заявил разпалено Азис.

Той допълнил, че оттук нататък облеклото му завинаги ще се състои от тесни и прилепнали дрехи, богато осеяни с шипове , бодли и дрънчащи вериги. Задължителен аксесоар щели да бъдат и обувките с широка платформа, които още повече да подчертават силиконените му мускули.

Прототипът Мерилин Менсън

Идеологията за рязката промяна в стила се появила, след като Азис измъкнал незнайно откъде стара касетка с албум на позабравеното холивудско метъл – страшилище Мерилин Менсън. При вида на американския си колега Васил силно се вдъхновил и на момента отсякъл, че променя маркетинговата стратегия.

За последната година любимецът на българските младежи свалил повече от 40 кила излишно тегло, похвалил се още той. Това постигнал с огромно усилие на волята, редовни тренировки и посещения при специалист по козметична хирургия.

Азис беше избран и за изпълнител на месец февруари в бг класация на актуалните поп-фолк произведения. На върха го изкачи последната му песен „Сен Тропе”, която се превърна в тотален хит още след пускането й в обръщение.

Сен Тропе:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *