Свидетели: Видяхме Дявола при атентата в Бургас!

Дяволът

Странно оказва се,  че при всички атентати се забелязва ликът на Лукавия. Няма българин който да не е виждал страшната картина от атентата в Сарафово. Особено зловещият кадър с издигащият се към небето дим от взривената бомба в автобуса с израелски летовници.

И точно когато си задаваме куб въпроси, кой как и защо, ни убягва един прелюбопитен, очевиден и много зловещ факт – ликът на Дявола.

Демон и при кулите близнаци

От снимката, публикувана в медиите ясно се забелязват рогата и физиономията на Божият враг. Паметливи интернет потребители ни припомнят, че подобни образи изплюваха и при атентата срещу кулите близнаци в Йю Йорк на 11 септември 2001 година. А, дали не сме свидетели на описаните в  Библията борби на доброто и злото в момента, точно под носът ни- питат се хората. Според окултистите, един човек може да разбере кой го кара да извърши дадено действие, добро или зло, чак след като му се отворела и последната чакра.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RTILc7RcN88

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Свидетели: Видяхме Дявола при атентата в Бургас!"

  1. тя   05.08.2012 at 14:56

    Много си личи,че рогата са правени с фотошоп.Трябвало е малко повече старание. 🙂

    Отговор
  2. Георги   05.08.2012 at 15:00

    Глупаци! Кой ще залъгвате с простите си манипулации?!?! Ясно си личи че картината е подправена! Само забележете „рогата“ и дясното „око“ как са направени на фотошоп… с инструмент за „размазване и удължаване“…. глупаци!

    Отговор
  3. Смешки   05.08.2012 at 15:17

    Човекът, „манипулирал“ образа, трябва да се откаже от амбициите си с фотошоп. Смях се с глас, като видях снимката!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *