Емилия на седмото небе! Ето как гаджето й Жорж Башур я изненада за рождения ден:

Жорж Башур честити рождения ден на Емилия като разкри публично чувствата си към нея. Певицата наскоро призна, че именно сирийският бизнесмен е голямата любов в живота й, а не бащата на двете й деца Коко Динев.

Eто и любовното послание на Жорж Башур, което умили феновете на Емилия, а със сигурност и нея самата: „Обичам те и ще те обичам докато дишам. Винаги ще сме заедно. Обещавам“

 

Фолк дивата разкри, че двамата  се познавали от много време, но едва преди година приятелството им прераснало в интимна връзка.Още преди няколко години обаче, Башур и Емилия бяха спрягани за любовници, още докато тя беше официално с плейбоя от Сандански. По това време, Коко Динев мачкал чаршафите с колежката й Преслава. А пък Емилия решила да му отмъсти като му сложила рога с Жорж Башур. Сирийският милионер беше сред основните заподозрени за бомбата, която избухна в ресторанта на Динев „Кошарите“ преди няколко години – точно по времето, когато с фолк певицата бяха спрягани за любовници.

Завистливи колежки на Емилия обаче шушукат зад гърба й, че Башур всъщност си има мини харем и към момента. През годините за негови бивши гаджета са спрягани не една и две фолк певици, макар че през цялото време беше женен за рускиня. Към момента двамата са разведени, а тя му харчи парите в Москва.

В България пък Емилия почти се е пренесла в дома му, а за децата се грижи основно  бавачка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *