Моника Валериева се сгоди след креватна гимнастика! СНИМКА:

monika-val-1

С годежен пръстен се похвали в социалните мрежи Моника Валериева.

Златотърсачката отново е в чужбина за ваканция заедно с новото си, мистериозно гадже. Еротичната моделка непрекъснато пуска снимки от хотелската им стая, като явно много държи да се похвали, че леглото им е постоянно разхвърляно. Или от ресторанта, за да видят всички с какви изтънчени блюда се гощават, а също и скъпите гривни по ръцете й.

Изведнъж обаче, плеймейтката цъфна и с… годежен пръстен! Отново на фона на неоправеното легло и току- що излязла от банята. Последователите й започнаха да я засипват с честитки. Но явно май забравят, че Моника се сгодява всяка година за някое гадже. Така че, не е кой знае каква изненада.

18812865_1717418818550877_4702286854592921600_n

Истинска сензация би предизвикал обаче поне един мъж, който си признае, че е гадже на Валериева. До момента силиконката излиза само с анонимници, които я водят по екскурзии в чужбина, подарят й бижута, изпращат й рози, но никога не се снимат с нея.

Същото се повтаря и с новото й гадже. Той отново не живеел в България, защото Моника призна, че си живее тук сама. Но иначе много пътувала с него в чужбина. Моделката разкри още, че той е по- възрастен от нея. Но не бил дядо.

Така или иначе, всички очакваме с нетърпение да видим дали годежът ще доведе този път до сватба. Или пръстенът незабелязано ще изчезне от ръката й, както и мистериозното гадже, което й го е дало. Като се има предвид, че изчезна цял джип за 200 бона от гаража на Моника, колко му е и едно бижу да се изпари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *