Емилия унизи Коко Динев пред цяла България! Ето как го направи:

Емилия унизи брутално пред цяла България бащата на двете си деца Коко Динев. Фолк дивата написа жлъчен пост срещу бившия си, за да натърти, че никога не го е обичала. Осъзнала го едва сега, когато е  лудо влюбена в сирийския бизнесмен Жорж Башур.

Ето какво написа Емилия в социалните мрежи: „Ако преди съм си мислила,че съм била щастлива,то сега разбирам колко горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила,че съм обичала,то сега разбирам,че горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила,че всичко в този живот минава и заминава, сега мисля,че за мен тази любов и човека, който обичам с цялото си сърце,ще ми е за цял живот белег в душата и сърцето ми,каквото и да се случи,никога и нищо няма да ме откаже. Обичам те любов моя и благодаря за всичката любов, която ми подаряваш всеки ден!!!

Любовта между фолк певицата и сирийския милионер всъщност не е изобщо прясна. Двамата имаха връзка преди няколко години, когато Коко Динев кръшкаше на Емилия с Преслава. Тогава благоверната решила да му върне рогата, като на свой ред забърсала сирийския бизнесмен. Жорж Башур беше и сред основните заподозрени за бомбата в ресторант „Кошарите“, която избухна точно по време на любовния четириъгълник.

Емилия се похвали с огромен букет червени рози от новата си любов Жорж Башур

Години по- късно, Емилия и Жорж Башур вече са официално двойка и не се крият. Но не е ясно защо фолк певицата продължава да замеря с отровни стрелички бащата на двете си деца. Постоянно публикува постове в социалните мрежи, в които отбелязва колко е щастлива сега и колко влюбена и че преди това изобщо не било така.

Фолк певицата толкова е хлътнала по Башур, че дори занемарила майчинските грижи за двете си деца, въпреки че дъщеря й Мира е само на годинка и няколко месеца. Емилия ги поверила да бавачка, която се грижила за отрочетата на фолк дивата денонощно, докато тя се радва на новата си любов Жорж Башур, от чийто дом почти не излизала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *