3 негативни мисли, които провалят диетата ви

Когато искаме да отслабнем, освен физическото усилие, което трябва да положим (да се храним добре и да тренираме), има и друго предизвикателство, с което да се справим: психологическото.

dieti-izbor

Много често негативните мисли се оказват пречката, която проваля опитите ни да отслабнем. Това, което си мислите всеки ден, може да ви помогне или обратното, да ви попречи, да изпълните желанието си.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Ето кои са 3- те най- негативни мисли:

„Никога няма да съм слаба“. Този тип мисли създават напрежение в мозъка и съзнанието ни. Тези постоянни негативни мисли могат да станат токсични, тъй като имунната ни система е свързана тясно с активирането на механизма за битка. Хроничните негативни мисли създават много враждебна атмосфера, която може да ви доведе до депресия. Така лесно ще прекъснете диетата и тренировките.

dieta-yadene-ot-nervi

„Наследствено е, нищо не мога да направя“. Ако сте се родили с „лоши гени“, е още причина да тренирате редовно. Редовното физическо усилие е много полезно за здравето ни. Препоръчва се поне 150 минути интензивно физическо усилие на седмица. Ако искате да отслабнете, малко повече.

„Не виждам промяна, няма да се мъча“. Нито диетите, нито тренировките ще ви донесат бързи резултати, но в дългосрочен план ще получите много повече. Ако няколко години сте трупали килограми, няма как за една нощ да ги стопите. За да отслабнете с 1 кг, трябва да създадете дефицит от 3, 500 калории седмично. Това означава, че трябва да приемате по 500 калории по- малко дневно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *