10 храни, които свалят килограми

Най- важното, когато искаме да отслабне, е да знаем каква храна можем да използваме, без да се притесняваме за калориите.

shokolad-napitka

1. Чаша горещ шоколад. Най- вече през зимата. На кой не би му харесало? Комбинирайте с канела, за да приемете още антиоксиданти.
2. Зеле и само 46 калории. Освен че съдържа витамини А и К, заздравява имунната система. А заради съдържанието на фибри, тялото задържа по- малко калории, които идват от въглехидратите.
3. Пилешка супа с фиде. Само че не прибягвайте до готовите супи. Пригответе си я сами, без изкуствени бульони. Ако ядете супа преди основното хранене, ще намалите с 20% приема на калории.
4. Кафе. Освен че ускорява метаболизма, пиенето на кафе преди тренировка подобрява работата на мускулите и помага за възстановяването им.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

meso
5. Яжте повече печено месо. Ако стомахът ви се нуждае от повече енергия, за да обработва храни като животинските протеини, това означава, че и ще изхарчи повече калории. Освен това и ще се чувствате сити по- дълго време.
6. Овес. Ако ядете овес, ще се чувствате сити по- дълго време. Ще доставите фибри и витамини на тялото си.
7. Моркови. Ще ви прозвучи навярно много екзотично, но морковите са най- полезни печени. Доказано е, че изпечени на 104 градуса утрояват количеството антиоксиданти, отколкото в сурови.
8. Чаша червено вино. Вид антиоксидант, който се съдържа в червеното вино, спира уголемяването на мастните клетки. Ако пиете по 2 чаши вино всеки ден, намалявате с 30% вероятността да увеличите теглото си.
9. Тиква. Съдържа бета- каротени, антиоксидант, който предпазва от стрес и окисляване. Много ниско калорична.
10. Люта чушка. Съдържат капсаицин. С това вещество можем да изхабим до 50 калории дневно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *