Потрес! Моделката Глория Петкова се Друса и се Хвали с това! ШОК СНИМКИ (+18)

 

gloria-petkova-2

Манекенката Глория Петкова потресе зрителите на Вип Брадър със скандалното си поведение, често инспирирано от голямо количество алкохол. Лабилната й психика и променливо настроение обаче имат своето обяснение.

gloria-pet-3

Шокиращи снимки от фейсбук профила на Глория хвърлят повече светлина върху странните й привички. Манекенката злоупотребява със забранени вещества и изобщо не го крие. Глория е публикувала множество снимки на марихуана в профила си – пакетче с трева, листенцата, символизиращи упойващото растение, свита цигара и дори запалена цигара.

gloria-pet

Манекенката беше никому неизвестна преди появата си във „Вип Брадър“. Вероятно Глория е един от многото „парашутисти“ в шоуто. Известно е, че живее от няколко години в Лондон с гаджето си Димитър. Някои от съквартирантите обаче разкриха как се препитава в британската столица пробутваната ни като успешна манекенка в чужбина Глория – водеща на еротично радио предаване!

gloria-pet-1

Въпреки странния си избор на публикации във фейсбук (свити цигари с марихуана и златен пенис), манекенката се обиди жестоко единствено на номинацията на Емануела. Фолк певицата заяви, че Глория пие от обяд и не се държи като дама, думи, които извадиха манекенката от кожата й. Петкова се засегна, че Емануела я нарочила пред цяла България за алкохоличка. А самата тя пуска постоянно снимки на марихуана! Явно се е обидила от неправилния избор на термина.

gloria-pet-2

Интересно и защо Вип Брадър вкарва толкова хора със зависимости и какво цели като ни ги показва?

gloria-petkova-4

gloria-pet-4

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Потрес! Моделката Глория Петкова се Друса и се Хвали с това! ШОК СНИМКИ (+18)"

  1. С.С   18.10.2016 at 4:39

    Вие така наречените „журналисти“ правите ли си изобщо труда да съберете малко информация и да направите минимално проучване по темата, по която сте решили да пишете? Първо, социалната мрежа, от която са извадени снимките е инстаграм, а не фейсбук. Второ, момичето няколко пъти спомена, че живее в Ница, а не в Лондон. Трето, не знаех, че все още има толкова ограничени хора – това не са наркотици, а е марихуана. Марихуаната е растение, което се използва в медицината в по-напредналите държави за лечение на множество заболявания. То няма пристрастяващо действие, но в големи количества има вредни свойства, които могат да увредят краткотрайната памет, например. За това не трябва да се прекалява с нейната употреба. Въпреки това, тя далеч не спада към наркотиците, тъй като е по-безвредна от тютюневите изделия, никотина и алкохола, които са напълно легални тук. Все повече хора осъзнават това и започват да се борят за легализацията на растението, явно момичето е от тях и просто го показва открито. С това мое пояснение аз не заемам страна по случая, а само споменавам, че дори и хората против това растение знаят, че не се става зависим от него. Четвърто, момичето е артист – рисува, пуска музика, свири на инструменти, пее – как не го споменахте това във въшливата си статия? Само знаете да плюете и унижавате хората, изтъквайки неверни факти и негативните им черти.

    Отговор
    • Надя Колева   19.10.2016 at 10:32

      Според законите на България, марихуаната все още е НАРКОТИК и не е легализирана. Използва се в медицината експериментално, засега, единствено при лечение на множествена склероза, по- конкретно, за намаляване на болките. Не е известно героинята на статията да страда от това заболяване. Марихуаната доказано има пристрастяващо действие и може да отключи редица психически проблеми и заболявания.

      А Вие защо толкова браните растение, което според законите на България, все още е вид НАРКОТИК и могат да ви вкарат в затвора заради него?

      Що се отнася до талантите на героинята на статията: „рисува, пуска музика, свири на инструменти, пее“ означава, че може да прави тези неща, но не че е артист. Да си артист, означава да използваш уменията си в едно или различни направления, за да твориш, да правиш изкуство.А да правиш изкуство означава, че създаваш метафора чрез даденото си умение. А не просто да можеш да вършиш много неща.

      Отговор
  2. С.С   19.10.2016 at 18:57

    Мога да браня каквото си искам, след като дори легално се провеждат подобни протести в България, защитаващи въпросното растение. По света все повече и повече държави го легализират, за съжаление за не толкова напредналите обстоятелства в България може да отнеме доста време. Въпреки това, живеем в свободна държава, в която е легално да кажа какво мисля. Аз не го употребявам, просто не съм сляпа за истината и уча медицина вече 3та година.
    Не знам вие какви факти четете, но са грешни, защото марихуаната физически пристрастяващо действие няма. Както всяко едно нещо, просто не трябва да се злоупотребява с нея. По-опасна е преработената храна, с която всеки ден се тъпчем. По-опасни са алкохолът и цигарите, които съвсем свободно се продават на нашия пазар и дори нямат минимално лечебно действие. Цигарите имат пристрастяващо действие и само и единствено вредни странични ефекти. Марихуаната се използва за ЛЕЧЕНИЕ на психотропни и стомашни заболявания. Глаукома, мигрена, диабет, ревматизъм, анорексия, облекчение на ракови образования са малко от болестите, за които може да се приложи. Може и да се използва просто за успокоение. Сигурно ще питате няма ли други начини да се успокояват хората? Веднага отговарям – хората масово правят грешката да си запалят обикновена цигара за „успокоение“, а всъщност тя такова действие няма, а само отключва никотиновия глад и редица болести. Аз например, си правя билков чай. Всеки с методите си 😉 Но не е редно едното да бъде определяно като наркотична зависимост, а цигарите като нещо съвсем нормално.
    Нито ви карам да пушите марихуана, нито да сте за нейната легализация. Просто ви давам факти, защото в статията ви липсват такива и звучите смешно, опитвайки се да изкарате от момичето наркоманка. Не се е снимала с химични субстанции, просто подкрепя една идея, която по-ограничените и необразовани хора приемат за табу.
    Да сложим точка по тази тема.
    „Артист“ е много относителна концепция. Съмнявам се вие да сте следяли развитието на момичето. Тя пътува по света, има успешна кариера на модел, не е слизала 8 години от подиума. Канят я по филми, музикални клипове (вижте Lindemann – Fish On). Има музикална култура и пуска и твори ъндърграунд музика. Да твориш само по себе си те прави артист, а на нея определено не й липсват и почитатели, както и посетители на изложбите на картините й или на партитата, на които пуска музика. Но в Чалгаристан няма как това да се разбере и оцени.
    Относно поведението на момичето във формата, аз видях много негативни черти и определено не й симпатизирам откъм характер, но не мога да отрека нейния талант. Просто ми е жал да чета статии, в които българите се плюят един друг, вместо да изтъкват позитивните си черти. Статията ви е написана изцяло с цел да привлече злобни читатели и да унижи момичето. Как една хубава думичка не написахте? И как не си направихте труда поне да дадете верни факти (за местоживеенето й, например.) Щом сте седнали да пишете нещо, нека поне да е качествено и добре проучено. Журналистиката в България е под всякаква критика.

    Отговор
    • Надя Колева   20.10.2016 at 15:27

      Уважаема С.С.,Публицистичната статия се занимава с конкретен проблем/въпрос/факт и пр. Това не е очерк за живота на Глория, а третира определен въпрос, свързан с нея.Вие, ако искате, напишете някъде биографията й. Можете да направите страница в Уикипедия, където да опишете всичките й успехи в работата и творчеството. Журналистиката може да е под всяка критика, но какво да кажем за хора като вас, които твърдят, че учат медицина и правят открита реклама на забранено вещество, третирано като наркотик, според законите на България? Наистина ли не виждате разликата между това растение и тютюна? И не разбира защо едното се третира като наркотик, а другото- не? Ами разликата е, че рекламираното от вас Растение води до промяна в личността, в поведението при консумация и затова се определя като наркотик. А цигарите може и да са вредни за здравето, но не променят психиката ви, личността, поведението.

      На добър час и на вас С.С., и на вашия идол Глория!

      Отговор
  3. С.С   21.10.2016 at 5:35

    Не, драга Надя, когато сядате да пишете статия, засягаща какъвто и да било проблем, се проучва за него и се предоставят верни факти. Кой ще ви вземе насериозно, когато дори не сте си направили труда да прочетете по темата, която сте седнали да описвате? И изобщо не говоря за марихуаната, тъй като на тази тема спорът може да бъде безкраен, за това ако обичате не се хващайте за това. Визирам грешните факти, които сте посочили за героинята на разказа ви, поправила съм ги още в първия коментар. Не било биография. Е, значи е съчинение, така ли? Всеки грешен факт е подвеждаща информация за читателя. Като ще правите нещо, правете го качествено.
    Да, уча медицина и ще продължавам да твърдя научни факти. Дали е нелегално веществото в България няма никакво значение, да не би да сте ме видяли да го отглеждам и да го употребявам, че толкова върло ми натяквате колко е било нелегално? Да си изказвам мнението е напълно позволено, не живеем в Северна Корея, до колкото знам. Откъде изобщо сте сигурна, че живея в България, всъщност? Момичето също, тя тая марихуана може в Холандия да си я е свила, вие откъде знаете? Единственото нещо, което е написала е, че иска в България да бъде легална. Вие къде сте я видяли да пуши? Сигурно в къщата.
    Така. Никаква личностност не променя, все едно е по-полезно за организма, за нервната система, за бъдещето на един човек и за неговото изграждане като ЛИЧНОСТ да се натряска като животно всяка събота вечер, да повръща по тоалетни или пък да се тъпче с Макдоналдс и темподобни полуфабрикати, препълнени с антибиотици, хормони и химикали. Защо не вземете да напишете статия за това, вместо да злобеете и да предоставяте грешна информация за някакво си там момиче от Бай Брадъра? Защото да говорите истината няма да ви донесе толкова голям рейтинг сигурно.
    Няколко пъти повторих, че не ви карам да вярвате в каквото и да било, понеже виждам, че далеч не сте склонна да приемете, че истината може да е различна от вашите възприятия. Вярвайте в каквото желаете – в свободна държава живеем. Не съм искала от вас да ми натяквате и вашето мнение, няма да промените моето. Аз не целя да променям вашето или да ви чета лекции по медицина, нито да си четем законите на България. Нека се върнем към основното, вместо да си дъвчем едно и също. Фокусирам се върху ФАКТИТЕ за героинята, (за които няма 2 мнения, че да спорим) които сте объркали и сте си измислили други вместо тях. Като не ги смятате за важни подробности, защо изобщо ги споменавате? Аз съм ваш читател и ми е дадено правото да си дам мнението за вашата статия, пусната в публичното кибер пространство, където всеки има достъп до нея. Когато сте решили да пишете за конкретно нещо, проучете по темата, вместо да подлъгвате читателите с грешна информация, защото в противен случай ще си останете просто жалко журналистче от жълтата преса. И се научете да приемате градивна критика, защото рейтинга ви идва от читателите ви, а ако не искате коментари премахнете опцията за тях и ги забранете. Усмихнат ден ви желая

    Отговор
    • Надя Колева   21.10.2016 at 17:05

      Уважаема, С.С., обичам коментарите на нашите читатели и приемам градивната им критика. Никога няма да бъде забранено на нашата аудитория да споделя, каквото й е на душата. Но, съгласете се, че макар и „жалко журналистче“, имам право да Ви отговоря. Вие самата казвате, че имате право свободно да си изразявате мнението, но аз също имам това право. Не виждам защо информацията ни да е грешна, след като само сме показали изображения, които тя самата е показала в социалните мрежи. Ако коригирам местожителството от Лондон на Ница, дали това ще промени съдържанието на изображенията? Въпросът е риторичен. Т.е., няма нужда да ми отговаряте отново. Освен ако не желаете. Свободна сте да го направите тук, чувствайте се като у дома си. Лек ден!

      Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *