Лияна с аборт от лекоатлет

Няма мъж, който би устоял на фаталния чар на Лияна
Няма мъж, който би устоял на фаталния чар на Лияна

  Фопфолк звездата Лияна и Тервел Пулев са правили с*кс в Къщата на „ВИП Брадър“, който обаче не е бил излъчен от Нова телевизия, за да не бъде разтурено семейството на боксовия шампион. Подобна мълва се носи в медийните среди, макар мнозина да поставят под съмнения нейната достоверност, писа вече столичен ежедневник.

Със или без с*кс в риалити шоуто, бракът на Тервел с волейболистката Диана Ненова е застрашен, а това даде повод на мнозина да си спомнят, че боксьорът не е първият именит спортист, оплел се в мрежите на Лияна.

Лекоатлетът Галин Георгиев заряза жена си и двете си деца заради Лияна, преди чалга дивата да направи аборт от него и да му избяга
Лекоатлетът Галин Георгиев заряза жена си и двете си деца заради Лияна, преди чалга дивата да направи аборт от него и да му избяга

За бурната любовна авантюра между фолкзвездата с Благо Георгиев, развила се докато футболистът чакаше бебе от годеницата си Христина, се изписаха тонове мастило. Малцина обаче знаят, че Лияна аха да разтури семейството на друг спортист – бившия лекоатлет и настоящ мастит бизнесмен от Добрич Галин Георгиев. Шампионът на България в дисциплината троен скок Галин Георгиев се залюбва с Лияна през есента на 2010-а, малко след като чернокосата певица е зарязана от футболния национал. 43-годишният Галин Лекоатлета, който развива солиден бизнес със земеделски земи в Добрич и във Варна, изоставя съпругата си Силвия и двете си дъщери Калина и Александра и заживява в София с попфолк изпълнителката. С тях живее и щерката на Лияна от връзката й с кюрдския подземен бос Махмуд Йозджан – Денис.

„Галин беше хлътнал до уши по Лияна – дотолкова, че изостави жена си и двете си деца. Той даже бе подал молба за развод, тъй като искаше да гради ново семейство с певицата“, разказват приятели на лекоатлета от Добрич.

В началото на 2011 -а обаче Галин Георгиев осъзнава, че е поредната жертва на Лияна – малко след като забременява от него, чалга дивата прави аборт и се отказва от първоначалното си обещание да му роди дете. Нещо повече – фолкпевицата офейква към Истанбул с щерка си, за да моли за прошка бившия си мъж Махмуд.

„Галин беше съсипан – Лияна го подведе, че е готова да живее с него и че иска да му роди дете, но само при условие, че той напусне семейството си. Да, но когато забременя, Махмуд буквално побесня и я заплаши, че тя няма да види нито стотинка от него и че ще й вземе детето. За да угоди на наркотрафиканта и да запази статута си на негова ВИП наложница, тя направи аборт и избяга от Галин“, потресени са приятели на бизнесмена.

Кюрдският гангстер Махмуд Йозджан спрял издръжката на Лияна и щерка си заради перманентните изневери на чалга дивата
Кюрдският гангстер Махмуд Йозджан спрял издръжката на Лияна и щерка си заради перманентните изневери на чалга дивата

Шампионът по троен скок все пак успява да се сдобри с жена си и преди около година и половина отново се събира с нея. Днес семейство Георгиеви живеят щастливо и не гледат „ВИП Брадър“, за да не разравят стари рани.

Не така се развиват отношенията между Лияна и Махмуд Йозджан обаче. Босът преустановява всякакви отношения с някогашната си възлюбена и й спира издръжката от 5000 евро месечно която плаща за дъщеря си Денис. Махмуд дотолкова се разочарова от Лияна, че даже изисква тест за бащинство на собствената си дъщеря, за да е сигурен, че детето е от него.

„Вече повече от година Махмуд не дава нито стотинка на Лияна. Може би тя влезе във „ВИП Брадър“ с подобна цел – да го дразни и отново да предизвика интереса му към особата си“, подмятат запознати с разгулния личен живот на хитрата изкусителна брюнетка.

Лияна с Благой Георгиев
Лияна с Благой Георгиев

В боксовите среди пък все още е актуална темата за заиграването между Тервел Пулев с Лияна в реалити шоуто. Според спортисти, трениращи заедно с Тервел в залата на стадион „Славия“, боксьорът бил принуден да прекрати флирта си с певицата от брат си Кубрат и от неговата половинка Андреа.

„Тервел има договор с продуцентите на „ВИП Брадър“, според който всяка седмица има право да излиза по два пъти за по няколко часа, за да тренира, провеждайки спаринги. Благодарение на това научи, че закачката му с Лияна е централна тема в риалити шоуто. Преди 2-3 седмици брат му Кубрат и Андреа бяха дошли в залата на стадион „Славия“, за да му налеят акъл и да преустановят аферата. Затова, когато се върна в Къщата, Тервел събра всички съквартиранти и обяви, че не е имало нищо между него и Лияна, а тя клюмна като престояла маруля“, разкрива достоверен източник.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *