Лигавеното на моделката Глория Петкова втрещи съквартирантите! Виж Тук:

 

gloria-petkova-1

Красавицата Глория Петкова се изложи жестоко пред съквартирантите си в новата седмична мисия. Вместо да разбие клишето за моделките, тя го затвърди по категоричен начин.

Глория се изплаши не на шега, че може да загуби дрехите и козметиката си в новата мисия. Моделката се заключи в тоалетната и отказа да излезе до края на играта. Съквартирантите й се опитаха да я придумат да отиде при тях, но Глория категорично отказа.

През сълзи Петкова из изкрещя, че за нея дрехите са важна част от личността й, а не просто някакви парцали. Моделката се опита да се защити, че не го прави от егоизъм, а защото наистина е много важно да опази дрехите и козметиката си.

gloria-petkova

Съквартирантите й не можаха да повярват на ушите си, но у всички се затвърди мнението, че Глория се лигави и явно е голяма материалистка.

Така красавицата се нареди сред най- големите дразнители в къщата, наред със Софкин, Алек Сандър и Комсийски. Малкият човек в къщата вбеси всички с начина, по който злоупотребява с техните опити да го присъединят към колектива.

Алек пък влезе с големи претенции, но не успя да впечатли с нищо друго, освен с …претенциите си.

Милионерът Комсийски пък страни от всички и комуникира доста студено с няколко съквартиранти, които се опитват да го опознаят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *