Ники Михайлов показа Голото Дупе на Николета в Леглото си! СНИМКА:

niki-mihailov-1

Ники Михайлов за първи път публикува снимка с Николета Лозанова. Вратарят на „Мерсин“ пусна пикантен кадър от леглото си, в което се въргаля с жена. Макар че лицето й не се вижда, вече за никого не е тайна, че това е бившата му приятелка Николета Лозанова.

Под креватната снимка футболистът написа „Честит Свети Валентин“. Плеймейтката побърза да му пусне палав коментар, така че всички да разбера, че именно тя е в леглото с Михайлов: „Хайде да си поиграем, г- н Грей“. Думите на Николета, вдъхновени от хитовата поредица „50 нюанса сиво“, явно целяха да покажат, че под чаршафите им е много горещо.

niki-mihailov

Водещата на „Папараци“ и Ники Михайлов са заедно от няколко месеца, като връзката им лъсна точно между Коледа и Нова година, когато двамата бяха засечени да пристигат заедно на Малдивите.

Оттогава двойката не е спирала с пътешествията. Плеймейтката и футболистът прекараха цялата зима по екзотични курорти, а понякога с тях пътува и дъщерята на Николета – малката Никол.

Водещата на „Папараци“ наскоро призна, че е много влюбена в Ники Михайлов и го определи като мъж- мечта.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ники Михайлов показа Голото Дупе на Николета в Леглото си! СНИМКА:"

  1. Н&Б&Н&А   17.02.2017 at 14:57

    Съдба, орисница, желание нз наречие го както пожелаеш но Ники Михайлов определено му харесва да се прави на баща на децата на Божинов Трепни Трепни Трепти

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *